Videomikroskop

TILLBAKA
 
 
Videomikroskop

Videomikroskop

Det modulära systemet: ett stort urval av tuber av varierande länd höjer flexibiliteten gällande arbetsavstånd, synfält och förstoring.

Letar du efter ett kostnadseffektivt inspektionssystem som enkelt och effektivt löser dina akuta test och mätproblem och samtidigt är flexibelt att förändra och anpassa i framtiden?

Med CV modulära inspektionssystem erbjuder vi ett system som kombinerar alla dessa egenskaper.


Tack vare sin slimmade design, är det enkelt att hitta plats att placera stativ och kamera med objektiv, oavsett om det ska användas som ett stationärt mikroskop eller anpassat till en maskin.

 

En kombination av 14 objektiv och 20 olika tublängder, skapar stort användningsområde och möjlighetskombination inom arbetsområde, synfält och förstoring.

 

USB- eller CCD-kamera i färg eller svart/vit med olika chipstorlekar skapar skarpa bilder. Två alternativa plug-in ljussätningssystem skapar exakt ljus vid testpunkten. Oavsett om du använder koaxialljus direkt genom objektivet eller LED ringbelysning erbjuder CV-systemet ett perfekt ljus för varje testsituation.

 

Det kostnadseffektiva systemet, bestående av tubhållare, slidhållare, finfokusering och stativ, kan även användas universalt.

I kombination med Metric eller Metric Plus mätmjukvara, kan systemet expandera till en mätstation. Som option kan mjukvaran expanderas genom att inkludera bilddatabasen ”Arkiv”.

 

CV modulärsystemet kan alltid kostnadseffektivt skräddarsys efter behov.Produktblad
Skriv ut sida
© 2015 KmK instrument ab | Regattagatan 8A | SE-723 48 Västerås | Tel. +46 21 150 160 | info@kmk-instrument.se