LASERMIKROMETER

TILLBAKA
 
 

Lasermikrometer Handy Wire Scanner för trådindustrin

Handhållen och helt beröringsfri optisk mikrometer för mätning av diameter på tråd, ledningar, kablar och andra liknande produkter.

Läs mer> 

Lasermikrometer XLS (eXactum Laser Scan micrometer)

Noggrann optisk lasermikrometer för beröringsfri online mätning. Idealisk att mäta utvändiga diametrar på svarvade, slipade, extruderade eller valsade komponenter som rotationsdetaljer, rör och stång.

Läs mer> 

Lasermikrometer Table-Gauge.X

Table-Gauge.X kan som bordsmodell kopplas till PC för programmering och/eller dataexport till Excelblad. Alla funktioner som sensorerna coh utvärderingsenheterna kan, är tillgängliga genom kontakten på baksidan.

Läs mer> 

Lasermikrometer TableGauge.XY

Table-Gauge.XY är en dubbelaxlad bordsmodell.

Med Table-Gauge.XY kan du snabbt kontrollera diameter och ovalitet på ett antal olika produkter, till en noggrannhet som tidigare endast kunde uppnås i mätlaboratorium och genom att använda dyr utrustning som enbart kunde hanteras av specialiserad personal. 

Läs mer> 

Lasermikrometer Xploreline.X

Xploreline.X mäter kontinuerligt diametern (D) och centrumposition (C) på delen, som kan vara opak eller transparent. Systemet används för att upptäcka sprickor på delen som mäts.

Läs mer> 

Lasermikrometer Xploreline.XY

XPLORELINE.XY mäter kontinuerligt diametrarna Dx och Dy utmed två korsade axlar samt centrumposition (C) på delen Cx och Cy.Med Exploreline.XY kan små sprickor snabbt och enkelt upptäckas.

Läs mer> 

Lasermikrometer Wireline för trådindustri

Wireline är ett lasersystem som  utvecklats särskilt för trådindustrin för online mätning av den slutliga diametern och ovaliteten på valsad tråd.

Läs mer> 

Lasermikrometer Wirelab för trådindustri

Wirelab för trådindustrin, är en 2-axlad lasermikrometer som bordsmodell för mätning och kontroll offline av diameter och ovalitet på extruderade produkter.

Läs mer> 

Lasermikrometer Quadraline för trådinstustri

Quadraline, för trådindustrin, är ett lasermätsystem som särskilt utvecklats för online kontroll av två dimensioner på extruderade eller valsade produkter med rektangulära profiler. Genom sina speciella funktioner, garanterar Quadraline pålitlig och noggrann mätning utan tight uppriktning, den tolererar också vissa vibrationer och vridningar.

Läs mer> 

Lasermikrometer Barline för mekanisk industri

Barline singel- eller dubbelaxlat lasersystem för mekanisk industri är särskilt anpassad för diameter kontroll på slipad rundstav och metallrör. Tack vare en perfekt balans mellan enkelhet, tillförlitlighet och avancerad prestanda representerar Barline systemet idag den ideala lösningen för process automation och kvalitetskontroll.

Läs mer> 

Lasermikrometer Meclab för mekanisk industri

Meclab för mekanisk industri är ett noggrannt och flexibelt instrument anpassat för mätning av diameter på cylindriska komponenter, gummivalsar, svarvade coh slipade komponenter. Ideal för offline kontroll och kvalitetskontroll.

Läs mer> 

Lasermikrometer Mecline för mekanisk industri

Mecline är ett lasersystem för mekanisk industri för multipel diametermätning anpassat för att mäta detaljer bearbetade av NC svarvar eller att användas vid automatisk mätning, där robothantering för detaljen till vald mätposition

Läs mer> 

Lasermikrometer Grindline för mekanisk industri

Grindline för mekanisk industri är system för onlie mätning av grunda delar. Grindline är ett ett högnoggrannt och extremt flexibelt lasermätsystem, designat för att mäta diametrar på detaljer som är genomgångs- och centerlesslipade. Den är idealisk för 100%-ig online mätning med realtidsjustering av slipvals.

Läs mer> 

Lasermikrometer Extruline för plastextrudering

Extruline lasermätsystem för plastextrudering är särskilt anpassat för diametermätning på extruderade produkter såsom plaströr, sektioner, elektriska kablar eller liknande produkter.

Läs mer> 

Lasermikrometer Super-Meclab

Super-Meclab är en automatisk lasermätstation, användbar vid omfattande kontroller av vridna eller grunda delar. 

 

Den är idealisk för off-line kontroll av:

Borrar, Skaftfräs, Skärverktyg, Tandade block, Små kugghjul 

Läs mer> 
© 2015 KmK instrument ab | Regattagatan 8A | SE-723 48 Västerås | Tel. +46 21 150 160 | info@kmk-instrument.se