IBR - MESSTECHNIK

TILLBAKA
 
 

IBR - Messtechnik IBRit - rf1 Wireless

IBRit - rf1 radiomodulserie medger trådlös överföring av mätvärden från mätdonen till en PC.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik IBRit - md1is Cable Converter

IBRit-md1is konverterar en Opto-RS232 utgång till en Mitutoyo Digimatic utgång.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik IBRit - md1 Interface

IBRit-md1 är ett gränssnittssystem inriktat på att ansluta två Mitutoyo mätdon med Digimatic-utgång (skjutmått, indikatorklockor, mikrometrar, hålindikatorer, höjdmätare...) till en dator.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik B100AE

B100 - AE är ett elektroniskt mätdon med integrerad pneumatisk mätomvandlare för anslutning av pneumatiska luftspindlar och luftringar.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik B100

B100 är ett elektroniskt mätdon som hanterar 4 induktiva givare, pneumatiska omvandlare eller givare med analoga spänningssignaler.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik B200

Det digitala mätdonet B200 är ett elektroniskt mätdon för anslutning av 1…8 induktiva eller inkrementala givare, pneumatiska mäthuvuden, givare med analoga ström- och spänningsutgångar och mätdon med digitala gränssnitt.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik C200

C200 är ett elektroniskt mätdon (höjdmätare) för anslutning av 1…8 induktiva eller inkrementala givare, pneumatiska mäthuvuden, givare med analoga ström- och spänningsutgångar och mätdon med digitala gränssnitt.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik Meic

Kompakt mätdator Meic är en robust och universell industridator för manuell och automatisk insamling av mätresultat med statistisk analys.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik ComGage Software

Mjukvara för mätteknik och statistisk processkontroll i produktionen.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik IBRECDLL Excel Workbook

Med IBREXDLL från alla IBR gränssnitt och mätinstrument, kan mätdata läsas i MS - Excel och kan fritt föras in i cellerna i vilken Excel – arbetsbok som helst.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik IMBus

IMBus-serien består av kraftfulla anslutningsmoduler för alla sensorer och mätare som går att anpassa efter just dina behov.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik Mecc

Kompakt mätdator Mecc är en robust och universell industridator för manuell och automatisk insamling av mätresultat med statistisk analys.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik ITEC Test Software

ITEC - DOS-mjukvara är ett universalprogram för initialisering, kalibrering och kontroll av alla IBRit – gränssnitt och mätinstrument.

Läs mer> 

IBR - Messtechnik IBRit AE-1

AE1 är en pneumatiska omvandlaren och tryckmätningsbrygga mellan piezo-givare och mätelektronik med analog spänningsutgång.

Läs mer> 
© 2015 KmK instrument ab | Regattagatan 8A | SE-723 48 Västerås | Tel. +46 21 150 160 | info@kmk-instrument.se