Uppspänningssystem SCHIENENFIX

TILLBAKA
 
 
Uppspänningssystem SCHIENENFIX

Uppspänningssystem SCHIENENFIX

SCHIENENFIX

Fixtureringssystem för optiska mätutrustningar

  • För hög-precisions kantmätningar med både påfallande och bakgrundsljus
  • Oändliga fixtureringslösningar tack vare det variabla tandskenssystemet.

 

Det succéfulla dk fixtureringssystemet för optiska mätinstrument samt mikroskop, som används för snabb och flexibel fixturering av små detaljer, har uppdaterats. Systemet kan användas att noggrant positionera och säkert fixturera en extrem omfattning av olika plast-,  stansade-, eller svarvade detaljer

18-komponent setet innehåller förutom många andra element, en mini chuck och V-block för uppspänning av rotationssymetriska detaljer.  Anslagsvinkeln, spännhaken och lilla spännarmen kan användas för att enkelt fixturera kubiska detaljer såsom; plåtdetaljer och krökta detaljer. Uppspänningselementen är enkel och snabb att montera på den ledade armen med en integrerad snabbkoppling som omfattar ett stift och en hålanslutning plus en hållarskruv.

Alla hållarelement har särskilt utvecklats och optimerats för användning för mätinstrument. Hållarelementen har många särskilda egenskaper som alla gör det enklare och mer effektivt att spänna upp detaljer.

Utöver 18-komponent setet, finns också ett 12-komponents startkit. Båda seten kan utvidgas. Det finns en mängd olika dk hållarelement tillgängliga som kan användas för att utvidga systemet för andra applikationer. 

Produktblad
Skriv ut sida
© 2015 KmK instrument ab | Regattagatan 8A | SE-723 48 Västerås | Tel. +46 21 150 160 | info@kmk-instrument.se